Kedves ügyfeleink! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy munkatársaink jelenleg nyaralnak, ezért a leadott rendelések feldolgozása 2024.07.29-én történik meg. Köszönjük a megértésüket!

Király Dolgok az Utak Királyainak!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/467-2866

SCANIA

Ebben a kategóriában és az alkategóriában számos exkluzív és minőségi inox kiegészítő található, melyek tökéletesen illeszkednek a régebbi, és újabb kiadású Scania kamionokhoz. A termékek között megtalálhatók a tükör borítások, hűtőrácsok, légbeömlők, ajtódíszek és ajtókilincs borítások, melyek elegáns megjelenést kölcsönöznek a kamionnak. Emellett díszek és feliratok is rendelkezésre állnak, melyekkel tovább fokozható a jármű esztétikai értéke. A tetőkonzolok, lökhárító díszek és oldalspoiler díszcsíkok pedig a teljes megjelenést egészítik ki, és egyedivé teszik a Scania kamionját. Az amerikai helyzetjelző LOLLIPOP piros-fehér és piros-sárga párok is elérhetők, hogy a kamion még jobban látható legyen az úton. A Scania inox kiegészítők minden tekintetben stílusosak és funkcionálisak, ideális választások a kamionosok számára.

Hódmezővásárhelyi kamionos boltunkban készletről sok termék azonnal elérhető. Egyes túlméretes termékeket egyedi szállítás keretében tudjuk elküldeni Magyarországon belül.