Kedves ügyfeleink! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy munkatársaink jelenleg nyaralnak, ezért a leadott rendelések feldolgozása 2024.07.29-én történik meg. Köszönjük a megértésüket!

Király Dolgok az Utak Királyainak!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/467-2866

2017-től

Ez a kategória a legmodernebb (2017 utáni) Scania kamionok számára tervezett prémium minőségű inox (rozsdamentes acél) kiegészítőket kínálja. Ezek az inox díszek és kiegészítők, beleértve az első tükrök burkolatát, hűtőrácsokat, légbeömlőket, ajtódíszeket és feliratokat, stílusos megoldásokat nyújtanak, amelyek kihangsúlyozzák a kamion modern és elegáns megjelenését. A tetőkonzolok, lökhárító díszek és oldalspoiler díszcsíkok tovább fokozzák a jármű karakterét és egyedi stílusát. Az amerikai helyzetjelző LOLLIPOP piros-fehér és piros-sárga párok is elérhetők, így biztonságosabbá téve a közlekedést. Ezek a kiegészítők tökéletesen illeszkednek és funkcionalitást nyújtanak a legújabb Scania modellekhez, így ideális választást jelentenek azoknak, akik maximális minőségre és stílusra törekednek a teherautójukon.

Hódmezővásárhelyi kamionos boltunkban készletről sok termék azonnal elérhető. Egyes túlméretes termékeket egyedi szállítás keretében tudjuk elküldeni Magyarországon belül.


70termék 124
70termék 124