Húsvéti nyitvatartásunk: 2024 március 28 (csütörtök): NYITVA 8-12-ig, 2024 március 29-től április 1-ig: ZÁRVA. NYITÁS: április 2. Webáruházunk folyamatosan üzemel, rendelését ebben az időszakban is le tudja adni! Részletek.

Király Dolgok az Utak Királyainak!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/467-2866

Actros

Ebben a kategóriában található exkluzív inox kiegészítők tökéletesen illeszkednek a Mercedes Actros kamionok stílusához és designjához. Az inox oldalspoiler díszcsík szett és az ablak díszek elegáns megjelenést biztosítanak. A tükör díszek, ajtódíszek és ajtókilincs borítások párosával kaphatók, melyek a sofőr kényelmét és az autó esztétikai értékét növelik. A tetőkonzolok széles választéka között mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt. Emellett a díszek a hűtőrácsra, a ködlámpákra, a lökhárítókra és az oldalspoilerekre is rendelkezésre állnak, így teljes körű kiegészítőket kínálnak a Mercedes Actros kamionokhoz, amelyek nemcsak esztétikusak, hanem tartósak és funkcionalitást is biztosítanak.

Hódmezővásárhelyi kamionos boltunkban készletről sok termék azonnal elérhető. Egyes túlméretes termékeket egyedi szállítás keretében tudjuk elküldeni Magyarországon belül.


40termék 124
40termék 124