Király Dolgok az Utak Királyainak!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/467-2866

Csomagautomata Postapont

Kérje csomagját Csomagautomatába!

 

2014 szeptemberétől a www.kamionfelszereles.hu webshopban is lehetséges a Magyar Posta által üzemeltetett Csomagautomatákba is kérni a szállítást, melyből a címzett, egy biztonsági azonosítást követően átveheti csomagját.

 

Ez a szállítási mód egy újabb választható lehetőség webáruházunkban. A Magyar Posta több telephelyen (amelynek száma bővül) helyezett el Csomagautomatákat.

 

A rendszer a következőképpen működik:
Ön elektronikus értesítést (e-mail és SMS) kap a csomag Csomagautomatában történő elhelyezéséről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. A csomag az üzenetben kapott azonosító és a telefonszám megadásával vehető ki az automatából. Az adatok megadása az automata érintőképernyőjén keresztül történik, az adott csomag rekesze az adatok beírását követően azonnal nyílik.

 

Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt beszállítják a postahelyre. Ekkor a címzett elektronikus üzenetben újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre és meddig veheti át (a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap áll rendelkezésére).

 

A Csomagautomata hálózat jelenleg  49 ponton működik. Folyamatosan további automatákat helyeznek üzembe. Teljes lista letöltése.