Király Dolgok az Utak Királyainak!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/467-2866

Hírek

2024.02.22

Elértük a 10.000. értékelést az árukeresőn! Igazolt vásárlóink 98%-a ajánlaná másnak is a TruckerShop-ot!

Elértük a 10.000. értékelést az árukeresőn! Igazolt vásárlóink 98%-a ajánlaná másnak is a TruckerShop-ot!

Köszönetnyilvánítás a 10.000 Árukereső.hu Értékelésért!

Kedves Vásárlóink!

Büszkeséggel tölt el minket, hogy elérkeztünk egy mérföldkőhöz webshopunk életében: megkaptuk a 10.000. értékelést az Árukereső.hu-n. Ez a lenyűgöző szám nemcsak a termékeink és szolgáltatásaink minőségét tükrözi, hanem visszaigazolást is ad arra, hogy az általunk nyújtott vásárlói élményben ott vagyunk a toppon, kamionos webshopunk és hódmezővásárhelyi boltunk mindent megtesz annak érdekében, hogy kiváló termékeket és szolgáltatást nyújtsunk.

Szeretnénk megköszönni minden egyes vásárlónknak, aki időt szánt arra, hogy visszajelzést adjon. Az Önök értékelései rendkívül fontosak számunkra, hiszen segítenek abban, hogy folyamatosan javuljunk és a lehető legjobbat nyújthassuk mint kamionos bolt.

Ezúton szeretnénk kérni Önöket, hogy ha eddig még nem tették meg, osszák meg velünk és más leendő vásárlókkal is tapasztalataikat a Google-n is. Kérjük, látogassanak el a következő linkre: https://go.truckershop.hu/google-ertekeles, és hagyjanak ott is értékelést. Minden visszajelzés számít!

Az Önök bizalma és támogatása a legnagyobb motivációnk. Köszönjük, hogy velünk tartanak ezen az úton. Ígérjük, hogy továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy kiérdemeljük és megtartsuk ezt a bizalmat, és hogy a jövőben is csak a legjobb értékeléseket kapjuk.

Köszönjük, hogy a Truckershop-ot, és a kamionfelszereles.hu-t választották!

Vissza