Király Dolgok az Utak Királyainak!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/467-2866

Hírek

2022.11.20

5 meggyőző érv a csomagautomaták mellett

5 meggyőző érv a csomagautomaták mellett

Benned is felmerült már a kérdés: melyik a legtutibb rendelés átvételi mód?

Segítünk! Ha a saját időbeosztásod szerint akarod intézni, akkor válaszd a csomagautomatákat! Miért várnál a futárra?!

Legyél a magad ura: döntsd el te, hogy hol és mikor veszed át!

Mondunk még plusz 5 meggyőző érvet az automaták mellett:

  1. Egyszerű: a használatuk tényleg pofonegyszerű. Átvételkor csak beütöd a kapott kódot, ha utánvétet választottál bankkártyával vagy okoseszközzel is fizethetsz, és már viheted is a csomagod.

  2. Gyors: szinte nem is kell várnod, a feladott csomagok a legtöbb esetben már a feladás másnapján az automatába kerülnek.

  3. Diszkrét: a kíváncsi szemek elől is rejtve tarthatod a rendelésed… az átvételre a csomagautomaták jellemzően 0-24 órában a rendelkezésedre állnak.

  4. Környezettudatos: az automatákba egyszerre nagyobb mennyiségű csomagot szállítanak a Posta járművei, így csökken a károsanyag kibocsátás. És nincs felesleges nyomtatott bizonylat, helyette ott az elektronikus visszaigazolás.

  5. Kényelmes: rendeléskor válassz ki egy hozzád közeli automatát, és ugorj el akkor a csomagodért, amikor neked épp jó. A Posta most országszerte több száz új MPL csomagautomatát telepít, hogy te is biztosan találj egyet a közeledben! Itt megnézheted, hol vannak, és bővebb infót is olvashatsz: www.csomagautomata.hu.

Most már tudod, hogyan érdemes átvenned a rendelésed. Már csak az a kérdés, mi legyen az. Ebben is segítünk: nézz szét nálunk most, webshopunk kínálatában annyi mindent tartogatunk neked, csak győzz választani…

Vissza