Király Dolgok az Utak Királyainak!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/467-2866

12V-->24V

Az inverterek/áramátalakítók: 12V --> 24V kategória olyan eszközöket tartalmaz, amelyek 12V-os egyenáramot alakítanak át 24V-os egyenárammá. Ezek az áramátalakítók ideálisak autóban, lakóautóban, hajókban, és speciális alkalmazásokban való használatra, ahol a 24V-os eszközök táplálása szükséges egy 12V-os akkumulátorról. Fontos szerepet töltenek be azokban az esetekben, ahol a feszültség növelése szükséges az elektromos rendszer kompatibilitása érdekében, például bizonyos ipari berendezések, vészvilágítások, vagy elektronikai eszközök működtetéséhez. Az inverterek/áramátalakítók ebben a kategóriában kiemelkednek megbízhatóságukkal, hatékonyságukkal, és a hosszú távú, stabil teljesítmény biztosításával, támogatva ezzel a felhasználók széles körét a különböző alkalmazási területeken.


4termék 14
4termék 14

Ajánlott felhasználási lehetőségek:

  1. Kamionok: Alkalmazza őket a kamionokban és egyéb haszongépjárművekben, hogy növelje a feszültséget a 12V-os rendszerű eszközökről 24V-ra, lehetővé téve így a speciális igényű eszközök használatát.

  2. Mobil Otthonok és Lakóautók: Használja ezeket az invertereket/áramátalakítókat mobil otthonokban és lakóautókban, hogy 24V-os készülékeket, mint például LED világítást és konyhai eszközöket, tudjon táplálni a 12V-os akkumulátorról.

  3. Hajózás: Ideális megoldás hajókon a navigációs rendszerek, rádiók és egyéb tengeri elektronikai berendezések 24V-os tápellátására a 12V-os akkumulátorról.

  4. Vészvilágítás Rendszerek: Használja az invertereket/áramátalakítókat a speciális 24V-os rendszerek 24V-os tápegységének biztosítására, különösen ott, ahol a meglévő rendszer 12V-os.

  5. Ipari Alkalmazások: Alkalmazza ipari környezetben, ahol a gépek és berendezések 24V-os tápellátást igényelnek, de csak 12V áll rendelkezésre.

  6. Telekommunikációs Berendezések: Biztosítson stabil 24V-os tápellátást telekommunikációs berendezések számára, például távvezérlő állomásokon és adó-vevő berendezéseken.

  7. Energiatárolás és -kezelés: Integrálja az invertereket/áramátalakítókat energiatároló rendszerekbe, ahol szükség van a 12V-ról 24V-ra való átalakításra az energiahatékonyság és -kezelés javítása érdekében.